Sunce i more

Dočekajte novi dan u naručju voljene osobe

Srcolika Istra carstvo je romantike. Posjetite mjesta s najljepšim svitanjima i probudite duboko skrivene osjećaje.

Buđenje u Istri najavljuje dan bez stresa. Lijena magla omotava se oko brjegova, a morski povjetarac podiže sitne valove. Tamno nebo polako nestaje pred bojama jutra.
Nakon probdjevene noći pune strasti, dočekajte novi dan na neuobičajenom mjestu. Za vas smo odabrali mjesta za najromantičnije svitanje. Otkrijte ih!

groznjan
Grožnjan

Ovaj grad umjetnika ponosan je na svojih šezdesetak galerija i galerijica. Dočekajte jutro gledajući u daleki zeleni horizont koji se pruža pred vama. Dopustite da nadahne vašu kreativnost.

Otok Sveti Andrija - Maškin, Rovinj
Dva otočića spojena umjetnim putem iz zraka izgledaju kao da se drže za ruke. Na Svetom Andriji nalazi se hotelski kompleks, dok je Maškin naturistički raj kojeg smo uvrstili među najromantičnije plaže Istre.
Držeći se za ruke promatrajte kako prve zrake sunca osvjetljavaju park šumu Zlatni rt i pučinu u daljini.

višnjan

Zvjezdarnica u Tićanu
Nakon cjelonoćnog promatranja zvijezda, zajedno prošetajte oko zvjezdarnice. Promatrajte kako zvijezde polako nestaju, dok nebo mijenja boju od crnila i indiga do svjetloplave i narančaste boje.


pican
Pićan
Iz starog gradića na brežuljku zajedno gledajte kako se ispod vas polako vuku slojevi plavičaste magle. Neki smatraju da je Pićan ime dobio po utvrdi Pucinum, poznatoj po vrhunskom teranu kojeg je obožavala i rimska carica Livija te Giacomo Casanova.

Svjetionik Marlera, Ližnjan

Usamljeni svjetionik na jugu Istre pružit će vam svitanje kakvo do sada niste doživjeli. Čisti vjetar donosit će mirise pučine i aromatičnog bilja, a vi ćete imati osjećaj da ste zajedno došli na sam kraj svijeta.
Saznajte više o svjetioniku Marlera.

Prikaži