Sunce i more

Zašto je Istra idealna destinacija za parove

Za sve vas koji ste u potrazi za šarmantnom destinacijom koja nudi povijesne znamenitosti, kulturne atrakcije, ali i nešto jedinstveno - onaj osjećaj romantike, savjetujemo vam putovanje u Istru! Samo za vas pripremili smo popis neizostavnih romantičnih razloga zbog kojih vrijedi posjetiti Istru u dvoje.

porec zalazak
Najljepši zalasci sunca
U Istri ćete naići na najljepše zalaske sunca i nikada nećete uočiti dva identična. Narančasto, crveno i grimizno svjetlo zalazećeg sunca raspršuju se morem ponekad mirnog poput ulja, a ponekad naboranog i nemirnog.

Prošećite uz more, pronađite mirno mjesto i odmorite se na obali, nazdravite čašom ukusnog istarskog vina i promatrajte kako se dan pretvara u noć.

Novigrad wellness
Romantična spa iskustva u istarskim wellness hotelima
Tijekom vašeg boravka u Istri, izdvojite jedan dan u kojem ćete samo uživati u luksuznom odmoru. Wellness centri su prave oaza mira a mirisna eterična ulja, detoksikacija i opuštajuće masaže nešto su što nam je svima potrebno!

Mirno okruženje, bogata ponuda i topla atmosfera wellness centara iskustvo je koje jednostavno morate doživjeti. Ne možete li se odlučiti koja vam je sauna najdraža, isprobajte ih sve!

Motovun Mirna
Motovun: neopisivi izlasci sunca
Istra je savršena destinacija za zajedničko istraživanje, a Motovun nezaobilazna postaja tijekom vašeg istraživanja. Ovaj neobičan gradić očarati će svakoga tko zakorači njegovim kamenitim ulicama.
Ukoliko ste ranoranilac i volite izlaske sunca uživajte u spektaklu koji će vam ovaj gradić pružiti bilo da ga posjetite u ljetnim ili zimskim mjesecima. Sigurni smo da nećete požaliti rano ustajanje!

Rovinj
Rovinj: najromantičniji grad na Mediteranu
Kao šećer na kraju ovog romantičnog putovanja ostavili smo bajkovit gradić Rovinj. Jedinstvena starogradska jezgra, romantičan i mediteranski ugođaj, ateljei i šarene kuće na obali mora samo su neki od razloga koji čine Rovinj idealnom destinacijom za romantični odmor.

I još samo mali savjet za najbolji pogled na grad: tradicionalnom barkom, batanom, oplovite otočiće i hridi, promatrajte Rovinj s mora, a kući ponesite jedinstveno i nezaboravno romantično iskustvo.

Prikaži