Chefovi i predavači

Chef Fabrizio Mellino


Quattro Passi, Michelin**
Marina del Cantone, Massa Lubrense
Costiera Amalfitana
www.ristorantequattropassi.it

» IGF 2019 Masterclass: Novomediteranski
» Show cooking: Špaget s umakom od rajčice


Fabrizio Mellino, rođen u Sant'Agnellu 7. srpnja 1991., mladi je chef iz Nerana, Massa Lubrense. Sin je Antonia Mellina i Rite Vinaccie, osnivača restorana Quattro Passi, od 2011. ovjenčanog s dvije Michelinove zvjezdice. Nakon završene jezične gimnazije S.Anna u Sorrentu, diplomirao je ugostiteljski menadžment i kulinarstvo na institutu “L’Istitut Paul Bocuse” u Lyonu, u Francuskoj.

Tijekom studija stekao je razna iskustva u kuhinjama Cristophea Ariberta u restoranu s 2 Michelinove zvjezdice “Les Terrasses d’Uriage” u Grenoblu i Alaina Ducassea u restoranu s 3 Michelinove zvjezdice “Louis XV” u Monaku.

Po povratku u Italiju ponovno je krenuo raditi u obiteljskom restoranu, spajajući ljetni posao i skupljajući iskustva širom svijeta tijekom zimskog zatvaranja; poput Quique Dacosta s 3 Michelinove zvjezdice, Denia i Tsuyama, Tokio.

Fabrizio je trenutno chef u restoranu Quattro Passi.
Nagradu za mladog chefa godine dodijelio mu je vodič Guida dell'Espresso 2018. godine.

Chef Fabrizio Mellino
Chef Fabrizio Mellino
Chef Fabrizio Mellino
Chef Fabrizio Mellino
Chef Fabrizio Mellino
Prikaži