Top news

Lust auf Kroatien: Najbolje od ljeta

Veliki specijal o Istri objavljen je u njemačkom turističkom časopisu za ljubitelje Hrvatske Lust auf Kroatien koji je upravo izašao iz tiska. Riječ je o ljetnom izdanju popularnog i najvećeg njemačkog turističkog časopisa o Hrvatskoj gdje je Istra zastupljena na četrdesetak stranica atraktivnim informacijama i novostima za ovu sezonu.

Uredništvo časopisa ističe da poluotok obiluje privlačnim kontrastima, dok se dugovječnom tradicijom na očaravajući način spajaju moderna kultura i gastronomija. Novi projekt u Istri posebno će zaintrigirati čitatelje: inicijativa Istra Snorkling predstavit će privlačne lokacije za ronjenje uz obalu, svaku detaljno i s podvodnim kartama, a u ljetnom izdanju magazina prikazano je pet takvih lokacija kroz set nevjerojatnih fotografija.

Novo izdanje časopisa Lust auf Kroatien na ukupno 148 stranica donosi obilje zanimljivih informacija o zemlji, ljudima, kulturi i gastronomiji. Tiska se u nakladi od 50.000 primjeraka i izlazi dvaput godišnje. Uz tiskanu, dostupna je i digitalna verzija, a obje se mogu naručiti putem portala: www.lust-auf-kroatien.de/produkt/lust-auf-kroatien-1-2023.

Trenutno izdanje pod naslovom Das Beste am Sommar - Najbolje od ljeta sadrži i popis najljepših plaža i uvala duž Jadranske obale te fascinantne utvrde, koje su u fokusu ove ljetne edicije.

Više informacija i vrijednih savjeta za odmor u Istri i Hrvatskoj može se pronaći i na portalu Lust auf Kroatien: lust-auf-kroatien.de/istrien


Njemački chef Jan Hartwig, nositelj tri MICHELINOVE zvjezdice, boravi u Istri

ATP Plava Laguna Croatia Open u Umagu od 19. do 27. srpnja

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra

Upozorenje na toplinske valove

Istra ponovno proglašena najboljom svjetskom maslinarskom regijom

Petu godinu zaredom Istra je najbolja ekstra djevičanska maslinarska regija svijeta

Otkrijte Istru biciklom i vlakom kroz ICARUS

Wine day ponovno otvara vrata vinskih podruma

Istra sedmi put najbolja svjetska regija djevičanskog ulja

Prikaži