ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

U novom broju specijaliziranog talijanskog mjesečnika Camperlife objavljena je reportaža za road trip putovanje po Istri pod nazivom Putovanje iz snova: Istra u plavetnilu.

Autori čitatelje vode kroz bogato prirodno nasljeđe južne Istre te Pulu i Medulin. Za Pulu se u reportaži ističe da je to grad kojeg krasi tri tisuće godina duga povijest, nadaleko prepoznat po najvažnijem rimskom lokalitetu u Hrvatskoj - pulskoj Areni. U tekstu se naglašava i prekrasna obala pulskog priobalja s brojnim uvalama te blizina otočja Brijuni, jedinstvenog nacionalnog parka.

Posebna je pažnja posvećena i Medulinu i njegovoj privlačnoj rivijeri za koju se navodi da predstavlja jedno od najzaštićenijih i najrazvedenijih obalnih područja u Istri gdje će posjetitelji otkriti zadivljujuće atrakcije poput rta Kamenjak i svjetionika Marlera. Među mnogim prirodnim ljepotama istaknute su i nevjerojatne plaže ovog područja, a najpoznatija, Bijeca, koja se blago spušta u more i nudi brojne sadržaje, preporučuje se kao savršena za obitelji s malom djecom.

Autori reportaže naglasili su kako je ovaj dio Istre najljepši upravo zahvaljujući svom zemljopisnom položaju i prirodnim bogatstvima kao i da se može posjetiti tijekom cijele godine. Mjesečnik Camperlife i njegovo digitalno izdanje prati više od 250.000 čitatelja.

 


Novi Istrien Magazin i zanimljive PR aktivnosti

Posebno njemačko izdanje MERIAN Istrien

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Istarska vina briljirala u Decanterovom prilogu

Nova hrvatska valuta: euro

Istra/Hrvatska u schengenskom prostoru od 1.1.2023.

Forbes.com:10 Favourite Restaurants Of 2022

U Istri uklonjeni svi cestovni i pomorski granični prijelazi

Rukometna reprezentacija na pripremama u Poreču

Prikaži