Top news

Ponuda Istre na sajmu E BIKE DAYS u Münchenu 2024

Zajedno s Turističkom zajednicom Istre nastupaju  hotelske kuće Plava Laguna, Aminess, Valamar Riviera, Maistra te IRTA

Trodnevni biciklistički događaj E-BIKE DAYS MUNICH 2024 održava se od 26. do 28. travnja u poznatom Olimpijskom parku u centru Münchena gdje će se Istra ponovo  predstaviti, nakon što je prošle godine nastupila kao službeni turistički partner sajma.

Prezentacija na ovom atraktivnom okupljanju provodi se u suradnji s hotelskim kućama - Plavom Lagunom i Valamar Rivera iz Poreča, novigradskim Aminessom, rovinjskom Maistrom te Istarskom razvojnom turističkom agencijom (IRTA).

S obzirom na izuzetno pozitivne ocjene s prošlogodišnjeg nastupa, istarski partneri odlučili su ponovo nastupiti na minhenskoj pozornici koja promiče zdrav život, zelene politike i cikloturizam, što je u skladu s filozofijom održivog i odgovornog razvoja Istre.

Poznato je da tržište e-bicikala doživljava izniman rast diljem svijeta te da se sve više korisnika odlučuje za ovakvu vrstu prijevoznog sredstva koje pruža praktičan i ekološki prihvatljiv način prijevoza. E-bicikli privlače širok spektar poklonika, uključujući rekreativce, starije osobe, entuzijaste koji ih koriste za održavanje tjelesne kondicije, a posebno su zanimljivi osobama koje žele prevladati prepreke poput tjelesnih ograničenja, dugih putovanja ili zahtjevnih terena. 

U Istri su oni sve prisutniji i brojniji u usporedbi na klasične, a TZ Istarske županije u suradnji s lokalnim partnerima već duži niz godina razvija infrastrukturu koja im omogućava kretanje duž cijele obale i unutrašnjosti. Naime, naš poluotok raspolaže s više od 40 električnih punionica pa će tako istarski predstavnici u Münchenu imati itekako dobre argumente za privlačenje tamošnjih gostiju za nove dolaske u Istru.

E-BIKE DAYS MUNICH, sajam prodajnog karaktera, održava se sedmi put, a više informacija možete naći na poveznici: www.ebikedays.de/en


[24/04/2024]

 


Upozorenje na toplinske valove

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra

Odgovorno ljetovanje - savjeti za bezbrižan odmor

TZ Istre nastavlja strateško partnerstvo s nogometnim velikanom

Doživljaj na poluotoku s novih visina: Helifly Istria Scenic Experience

Luca Sardella snimao reportažu o istarskim atrakcijama za TV RAI

National Geographic Traveller o istarskoj glazbi, plesu i povijesti

Slavljenička Vinistra simbol zajedništva i uspjeha istarskih vinara

Rim Tim Tagi Dim: Baby Lasagna osvojio srca s najveće pozornice Europe

Prikaži