Top news

Istra Inspirit vas vodi na virtualnu zavodljivu turu Vrsarom #TogetherInStorytelling

Casanova Tour
Umjesto uobičajene najave još jedne sezone Istra Inspirita, kulturno-doživljajnog projekta koji već devetu godinu zaredom uspješno oživljava povijest, mitove i legende istarskog poluotoka, uz interpretativnu šetnju sa Giacomom Casanovom, koja se trebala održati 13. svibnja u 19h na pitoresknim ulicama Vrsara, uz našu vjernu publiku, ovoga puta najava je malo drugačija.

Obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom bolesti Covid-19, izvedbu nije moguće realizirati uz publiku te smo stoga u isto vrijeme organizirali virtualnu turu na Facebook stranici Istra Inspirita: www.facebook.com/istrainspirit

S velikom željom da kazalište, glumu, doživljaj i emocije - sve ono što Istra Inspirit čini posebnim i autentičnim već skoro jedno desetljeće, prenesemo barem djelomično našoj publici, organizirana je interpretativna šetnja Vrsarom - Casanova Tour, u kojoj ćete svi moći uživati virtualno. U sklopu Casanova Toura moći ćete otkriti sve tajne uzbudljivog života najpoznatijeg svjetskog ljubavnika dok je za vrijeme Vrsarske grofovije, 1743. godine boravio u Vrsaru, a također i uživati u inspirativnim vidikovcima koji krase ovaj šarmantni ribarski gradić, a za što će se pobrinuti vrijedna glumačka ekipa Istra Inspirita.

Casanova Tour Vrsar

Projekt je nastao u suradnji Turističke zajednice Općine Vrsarkoja već dugi niz godina razvija doživljajni turizam destinacije i koja je dugogodišnji partner Istarske razvojne turističke agencije u osmišljavanju novih turističkih proizvoda koji se temelje na oživljavanju povijesno-kulturne baštine i tradicije ovoga kraja. Kratki video uradak interpretativne šetnje osmišljene prema modelu Interpret Europe prikazati će se u sklopu Interpret Europe web conference 2020 - Fostering heritage communities kroz online format od 8. do 11. svibnja 2020., što dodatno dokazuje vrijednost ovoga projekta.


Rezervirajte nedjelju 28. svibnja za posjet istarskim vinarijama

Biciklistička ponuda Istre na sajmu E-Bike Days Münich 2023

U Istri započelo vinsko ocjenjivanje Concours Mondial de Bruxelles

Vinski ambasadori Concours Mondial de Bruxellesa oduševljeni Istrom

Mastercard i TZ Istre pokreću zajedničku kampanju u Austriji i Švicarskoj

Istra ecoxperience: sve eko iz Istre

Poreč Riviera: 5 besplatnih MTB tura

Istra iz godine u godinu među najboljim maslinarskim regijama svijeta

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Prikaži