Top news

Lust auf Kroatien: Najbolje od ljeta

Veliki specijal o Istri objavljen je u njemačkom turističkom časopisu za ljubitelje Hrvatske Lust auf Kroatien koji je upravo izašao iz tiska. Riječ je o ljetnom izdanju popularnog i najvećeg njemačkog turističkog časopisa o Hrvatskoj gdje je Istra zastupljena na četrdesetak stranica atraktivnim informacijama i novostima za ovu sezonu.

Uredništvo časopisa ističe da poluotok obiluje privlačnim kontrastima, dok se dugovječnom tradicijom na očaravajući način spajaju moderna kultura i gastronomija. Novi projekt u Istri posebno će zaintrigirati čitatelje: inicijativa Istra Snorkling predstavit će privlačne lokacije za ronjenje uz obalu, svaku detaljno i s podvodnim kartama, a u ljetnom izdanju magazina prikazano je pet takvih lokacija kroz set nevjerojatnih fotografija.

Novo izdanje časopisa Lust auf Kroatien na ukupno 148 stranica donosi obilje zanimljivih informacija o zemlji, ljudima, kulturi i gastronomiji. Tiska se u nakladi od 50.000 primjeraka i izlazi dvaput godišnje. Uz tiskanu, dostupna je i digitalna verzija, a obje se mogu naručiti putem portala: www.lust-auf-kroatien.de/produkt/lust-auf-kroatien-1-2023.

Trenutno izdanje pod naslovom Das Beste am Sommar - Najbolje od ljeta sadrži i popis najljepših plaža i uvala duž Jadranske obale te fascinantne utvrde, koje su u fokusu ove ljetne edicije.

Više informacija i vrijednih savjeta za odmor u Istri i Hrvatskoj može se pronaći i na portalu Lust auf Kroatien: lust-auf-kroatien.de/istrien


Novi rekordi na svjetskom natjecanju Svijet malvazija

The Week: Istra za ljubitelje prirode i aktivnog odmora

Posebno njemačko izdanje MERIAN Istrien

Merian: Ukusni tartufi, najbolja vina i hoteli s karakterom

Condé Nast Traveller Italia: Destinazione benessere

Javni poziv: Potpore manifestacijama u 2024. godini - prijave do 15/04

Istra predstavljena na sajmu Freizeitmesse u Klagenfurtu

Istra je UHPA-ina preporučena destinacija godine

DOVE: Viaggio nelle meraviglie della terra Croata

Prikaži