ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Njemački ADAC objavio brošuru o Hrvatskoj

Najveći njemački i europski automobilski klub ADAC, koji broji 22 milijuna članova, objavio je brošuru pod nazivom Kroatien: ein Land zum Verlieben - Hrvatska: zemlja za zaljubiti se koja je u potpunosti posvećena Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji.

Od hrvatskih regija u brošuri je istaknuta Istra kao hrvatski pitoreskni poluotok koji se ističe po srednjovjekovnim gradovima i mjestima, prekrasnim plažama, venecijanskom naslijeđu, rimskim relikvijama i brojnim uvalama.

Predstavljene su i sve ostale hrvatske destinacije, one morske, ali i kontinentalne. Za Kvarner se navodi da je riječ o regiji koja se ističe po prekrasnoj obali i otocima, od kojih su istaknuti Krk, Rab, Cres i Lošinj. Puno sunca, prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa povezuje se s Dalmacijom, glavni grad Zagreb istaknut je kao središte Hrvatske, dok su Središnja Hrvatska i Slavonija prikazane kao skriveni dragulji naše zemlje.

ADAC je inače dobrovoljno udruženje koje uživa najveće povjerenje građana u Njemačkoj te je prva adresa za servisne informacije pri planiranju putovanja, a posluje u više od 150 poslovnica diljem Njemačke.

Na samom kraju brošure čitateljima su na raspolaganju i brojne korisne informacije vezane za putovanje u Hrvatsku, od savjeta za putovanja vlastitim automobilom pa sve do informacija vezanih uz kamping ponudu.

[09/02/2022]


Glamurozna strana Istre

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Plaže iskonskih užitaka

Upozorenje na toplinske valove

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Javni poziv: Potpore manifestacijama u 2022. godini

Concours Mondial de Bruxelles u Istri 2023.

Uspješnica 2. Istra Weddings Meet Upa

Prikaži