ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Sotheby's Reside predlaže lov na tartufe

O Istri i istarskim tartufarima piše se u lipanjskom izdanju magazina Sotheby's Reside

Za gourmet globtrotere koji svoje doživljaje žele podići na neku novu razinu, magazin Sotheby's Reside  predlaže jedinstvena, interaktivna iskustva koja od gostiju traže da sami „zarade“ svoj obrok.

U posljednjem broju ovog lifestyle časopisa u članku naslovljenom Next-Level Interactive Dining - Interaktivna trpeza sljedeće razine, autori opisuju luksuzna odmarališta, tajne restorane i inovativne pružatelje turističkih usluga koji nude nezaboravne aktivnosti uz dodatni bonus posjetiteljima – da mogu  uživati u plodovima vlastitog ulova.

Među prijedlozima da se iskušaju u sportskom ribolovu bijelih zglobova, kopanja divovskih školjki, pozivaju u na lov na tartufe u Istri! Tartufari Karlić Tartufi, Pietro & Pietro i Prodan Tartufi predstavljeni su kao tris obiteljskih tvrtki koje dijele svoje tradicije, a gostima omogućavaju užitak izazov pronalaska tartufa u šumi i potom njihovu pripremu.

Neovisno o tome traže li privlačni gastronomski izazov ili praktično iskustvo, svojim čitateljima predlažu da navedene doživljaje vrijedne putovanja svakako uvrste na svoju listu želja.

Reside je ekskluzivno izdanje mreže brenda nekretnina Sotheby’s International Realty® posvećen najfinijim i inspirativnim krajevima i životnim stilovima, zamišljen u uvjerenju da su dom i život u cjelini neraskidivo isprepleteni. Magazin je nedavno osvojio i priželjkivanu nagradu Hermes Platinum za prepoznatu izvrsnost na polju  dizajnerske i uredničke kreativnosti. Doseže publiku koju čini više od 100 tisuća dobrostojećih i uspješnih čitatelja, a distribuira se također uz časopis Sotheby's at Auction, pružajući ekskluzivni pristup tajnoj bazi klijenata aukcijske kuće Sotheby's.

 


Travel+Leisure: Rovinj među 17 odabranih

Travel+Leisure: Priča s naslovnice


Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Ususret finalnoj večeri Legends Team Cupa

Spektakularni finale umaškog ATP turnira

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Obavezne mjere štednje vode

Glamurozna strana Istre

Plaže iskonskih užitaka

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Prikaži