Top news

Zvijezda najveće Netflixove uspješnice odmara u Istri

Glavna glumica serije "Bridgerton", Britanka Phoebe Dynevor, nedavno je na svom Instagram profilu objavila detalj s odmora u Istri, iz Bala. U ljepotama poluotoka, kako se moglo doznati, uživa u društvu prijateljice Sabrine Bartlett, a svoje doživljaje i dalje dijeli s 2,6 milijuna pratitelja koliko ih broji na Instagram profilu.

"Bridgerton" je inače sam Netflix proglasio svojom najuspješnijom serijom, uz podatak da je ovu povijesnu, kostimiranu romansu pratilo čak 82 milijuna kućanstava diljem svijeta.

Riječ je o izvrsnoj promociji za Istru, tim više što Phoebe Dynevor obilazi različite lokacije dajući uvid u bogatstvo kulturne i prirodne baštinepa se tako među njenim nedavnim objavama među “pričama” može vidjeti vožnja biciklom kroz istarske vinograde te posjet pulskoj Areni.

Istra, sa svojim ljepotama, vrhunskom gastronomskom ponudom te raznovrsnošću doživljaja I ove godine opravdava status jedne od najpopularnijih mediteranskih destinacija.

Turistički rezultati navedeno višestruko potvrđuju. Naime, osim što Istra bilježi najveći broj gostiju u ukupnom broju turista, ponosi se i svojim turističkim prvacima - Rovinj je prvi sredinom srpnja zabilježio milijunto noćenje, a u prvom tjednu kolovoza i nadmašio rezultate iz rekordne 2019. Zatim su milijunto noćenje prebacili Poreč i Medulin, a potom se biranom društvu pridružio i Umag. Svi umaški kapaciteti, kako prenosi HUT Weekly news, su puni, uključujući kampove i privatni smještaj, a proteklog vikenda je u gradu bilo tri posto više turista nego 2019.

Istra je 12. kolovoza dosegla i turističke brojke koje odgovaraju ukupnom turističkom prometu ostvarenom tijekom 2020., a uz nastavak povoljnih epidemioloških trendova i turističkih kretanja, veseli se uspješnom nastavku sezone.
Rezervirajte nedjelju 28. svibnja za posjet istarskim vinarijama

Biciklistička ponuda Istre na sajmu E-Bike Days Münich 2023

U Istri započelo vinsko ocjenjivanje Concours Mondial de Bruxelles

Vinski ambasadori Concours Mondial de Bruxellesa oduševljeni Istrom

Mastercard i TZ Istre pokreću zajedničku kampanju u Austriji i Švicarskoj

Istra ecoxperience: sve eko iz Istre

Poreč Riviera: 5 besplatnih MTB tura

Istra iz godine u godinu među najboljim maslinarskim regijama svijeta

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Prikaži