ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Zvijezda najveće Netflixove uspješnice odmara u Istri

Glavna glumica serije "Bridgerton", Britanka Phoebe Dynevor, nedavno je na svom Instagram profilu objavila detalj s odmora u Istri, iz Bala. U ljepotama poluotoka, kako se moglo doznati, uživa u društvu prijateljice Sabrine Bartlett, a svoje doživljaje i dalje dijeli s 2,6 milijuna pratitelja koliko ih broji na Instagram profilu.

"Bridgerton" je inače sam Netflix proglasio svojom najuspješnijom serijom, uz podatak da je ovu povijesnu, kostimiranu romansu pratilo čak 82 milijuna kućanstava diljem svijeta.

Riječ je o izvrsnoj promociji za Istru, tim više što Phoebe Dynevor obilazi različite lokacije dajući uvid u bogatstvo kulturne i prirodne baštinepa se tako među njenim nedavnim objavama među “pričama” može vidjeti vožnja biciklom kroz istarske vinograde te posjet pulskoj Areni.

Istra, sa svojim ljepotama, vrhunskom gastronomskom ponudom te raznovrsnošću doživljaja I ove godine opravdava status jedne od najpopularnijih mediteranskih destinacija.

Turistički rezultati navedeno višestruko potvrđuju. Naime, osim što Istra bilježi najveći broj gostiju u ukupnom broju turista, ponosi se i svojim turističkim prvacima - Rovinj je prvi sredinom srpnja zabilježio milijunto noćenje, a u prvom tjednu kolovoza i nadmašio rezultate iz rekordne 2019. Zatim su milijunto noćenje prebacili Poreč i Medulin, a potom se biranom društvu pridružio i Umag. Svi umaški kapaciteti, kako prenosi HUT Weekly news, su puni, uključujući kampove i privatni smještaj, a proteklog vikenda je u gradu bilo tri posto više turista nego 2019.

Istra je 12. kolovoza dosegla i turističke brojke koje odgovaraju ukupnom turističkom prometu ostvarenom tijekom 2020., a uz nastavak povoljnih epidemioloških trendova i turističkih kretanja, veseli se uspješnom nastavku sezone.
Novi ATP spektakl u Areni: Legends Team Cup

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Wine Day 29/05/22

Uspješnica 2. Istra Weddings Meet Upa

Održana svečana promocija vodiča Flos Olei

Un paradis pour hédonistes

The Telegraph: 15 Top Foodie Breaks

Barron's Penta: Epikurejske avanture

Rekordan Svijet malvazija

Prikaži