Za vlasnike smještaja

Za vlasnike smještaja

Prvi u Hrvatskoj smo pokrenuli destinacijski kontakt i prodajni centar koji objedinjuje cijelokupnu turističku ponudu Istre, stoga želimo i Vas uključiti u ovaj projekt koji djeluje u okviru Turističke zajednice Istarske županije.

Što nudimo i koje prednosti možete ostvariti?

  • www.istra.hr / www.istra.com su najposjećenije i najkvalitetnije istarske turističke web stranice.
  • Turistička zajednice Istarske županije ulaže znatna sredstva u elektronički marketing, odnosno u on-line promociju cijelog portala.
  • Vaši će kapaciteti biti besplatno prikazani u prezentacijskom djelu ovog portala.
  • Web urednici unutar tima IRTA-e (Istarske razvojne turističke agencije) posvećeni su isključivo radu portala, te vode sustavnu brigu o prikupljanju, ažuriranju i objavi informacija.
  • Specijalizirani agenti posvećeni su isključivo komunikaciji i informiranju naših gostiju, ali i prodaji smještajnih kapaciteta Istre

 

Svi oni smještajni objekti koji nisu prezentirani na ovom web portalu, a čiji bi vlasnici (zakonski predstavnici) željeli da isti budu, molimo da se jave putem elektroničke pošte na adresu info@istra.com.

Vlasnici (zakonski predstavnici) smještajnih objekata koji su prezentirani na ovom web portalu, imaju mogućnost ispravljanja ili ažuriranja objavljenih podataka kontaktom na broj +385 (0)52 88 00 88 i to od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 ili na e-mail: info@istra.com.

 

Ukoliko želite upotpuniti i unaprijediti svoju ponudu smještaja možete se prijaviti u projekte Eco Domus ili Istra Bike&Bed.

Eco Domus namijenjen je malim turističkim smještajnim objektima, a cilj mu je poticanje privatnih iznajmljivača na diversifikaciju i podizanje kvalitete smještaja kroz usklađivanje s načelima održivog razvoja i održivog turizma.

Istra Bike&Bed je sustav smještajnih objekata specijaliziranih za prihvat biciklista (cikloturista). Za takvu vrstu usluge nužno je pružiti specifične usluge koje takva vrsta gostiju traži.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naše specijalizirane agente Kontakt i prodajnog centra:

Istarska razvojna turistička agencija
Info centar Halo Istra!

T: +385 (0)52 88 00 88
info@istra.com
www.istra.com

Prikaži