Istra za vjenčanje iz snova

Istra za vjenčanje iz snova


Istra predstavlja savršenu destinaciju za izreći sudbonosno "da". Nudi čarobnu atmosferu srednjovjekovnih gradića, tajnovitost skrivenih stancija, bajkovite morske lokacije, ali i glamur najboljih hotela, restorana, vinarija, za nezaboravno vjenčanje. Blaga klima, obilje sunčanih sati i istarske živopisne kulise omogućuju vjenčanja na otvorenom u većem dijelu godine.

Prekrasni istarski pejzaži, vrhunski restorani i hoteli, kao i gostoljubivi domaćini, idealna su podloga da Vaš dan bude onakav kakav ste zamišljali - savršen. Da bi čarolija vjenčanja bila potpuna potrebno je mnogo toga odabrati - vjenčanicu, dekoracije, buket, mjesto...

Istra, taj prekrasni komadić zelenila uronjen u more, nudi brojne idilične lokacije za najromantičnije vjenčanje.

Tijekom proteklih godina Istra je postala poznata po gourmet ponudi koja je danas na zavidnoj razini, po wellnessu s bogatim i raznovrsnim sadržajem i smještajnim objektima vrhunske kvalitete, a upravo su to detalji koji svakoj prigodi daju posebnu dimenziju.

Vjenčanje je jedan od trenutaka koji se zauvijek pamti, a Istra će pridonijeti da vjenčanje zauzme posebno mjesto u sjećanjima mladenaca i njihovih gostiju.

| Agencije za organizaciju vjenčanja  |  Lokacije za vjenčanje  |
Usluge za vjenčanje  |  Cvijeće i bombonijere  | 

 

Prikaži