Šetimane fritaja središnje Istre

Fritaja je tradicionalni istarski objed koji se priprema u kombinacijama raznih sastojaka, među kojima glavno mjesto zauzima samoniklo bilje dostupno na području Istre. Posebno su popularne u proljetnom razdoblju kada će njihov okus uz domaća jaja upotpuniti šparuge, maslačak ili medvjeđi luk.

Cijene fritaja kretat će se od 5,30 do 8 eura, a kušati ih možete u sljedećim ugostiteljskim objektima:

Konoba Dišpet:
Fritaja sa šparogama i pršutom, Proljetna vege fritaja,
Fritaja s pancetom i tikvicama / 5,30 €

Konoba Jelenić:
Fritaja s pršutom/pancetom, Fritaja s vazmenim lukom/medvjeđim lukom,
Fritaja s kobasicom, Fritaja s maslačkom i divljim radićem, Fritaja sa šparogama / 8 €

Tomažova konoba:
Fritaja sa šparogama i pancetom, Fritaja sa špaletom i mladim lukom,
Fritaja s tartufima, Fritaja s kobasicama i rukolom / 8 €

Konoba Marino:
Fritaja s hmeljem, Fritaja s vazmenim lukom,
Fritaja s gljivama, pršutom i parmezanom / 6 €

Prikaži