ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Bild o Hrvatskoj kao sigurnoj destinaciji

Renomirani njemački mediji posljednjih dana pojačano objavljuju informacije o Hrvatskoj pa je tako i najtiražniji njemački tabloid Bild u svom online izdanju objavio opširnu informativnu reportažu pod nazivom „Last Minute Check“ koja čitateljima pruža detaljne informacije o trenutnoj situaciji u Hrvatskoj. U članku je naša zemlja opisana kao sigurna destinacija, a navedeni su i uvjeti ulaska u Hrvatsku te povratka u Njemačku.

Članak u Bildu rezultat je suradnje Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj s redakcijom, odnosno autorom Marcom Oliverom Rühleom, koji od samog početka pandemije prati zbivanja u Hrvatskoj

„Početak srpnja je razdoblje u kojem se većina Nijemaca priprema za ljetne godišnje odmore, a u sljedećim tjednima započet će i školski praznici u velikom broju njemačkih pokrajina što će označiti i vrhunac ljetne sezone. U tom kontekstu vrlo je važno da se u tom razdoblju Hrvatska pojavljuje u nacionalnim medijima kao poželjna i sigurna destinacija za godišnji odmor“, istaknuo je direktor Predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Romeo Draghicchio.

Die Zeit je visokovrijedno izdanje kojeg prati gotovo 1,7 milijuna čitatelja, a za vrijeme pandemijske krize naklada mu se povećala za gotovo 25 posto i dosegla gotovo 600 tisuća primjeraka. Njegovo online izdanje Bild.de jedno je od najčitanijih portala u Njemačkoj s 24 milijuna jedinstvenih korisnika.

[14/07/2021]

»»» Lust auf Kroatien za ljeto u Istri
»»» Istra na šest njemačkih naslovnica istovremeno


Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Ususret finalnoj večeri Legends Team Cupa

Spektakularni finale umaškog ATP turnira

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Obavezne mjere štednje vode

Glamurozna strana Istre

Plaže iskonskih užitaka

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Prikaži