ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Lust auf Kroatien za ljeto u Istri

Poznati turistički časopis na njemačkom govornom području Lust auf Kroatien u svojem ljetnom izdanju za sezonu 2021. donosi veliki specijal o Istri. Na 32 stranice posvećene Istarskom poluotoku poseban je naglasak stavljen na aktivnosti na otvorenom i na gastronomiju pa čitatelje vodi i na kulinarsku turneju regijom u otkrivanje lokalne kuhinje, vina i inovativnih vinara kao i ekstra djevičanskih maslinovih ulja koja postavljaju trendove od New Yorka do Tokija osvajajući prestižne svjetske nagrade.

S obzirom na brojne mogućnosti za uživanje u avanturama na otvorenom, na i u vodi kao i na kopnu, magazin potiče čitatelje da istraže Istru na kajaku, navodeći i da je trend uspravnog veslanja na dasci već odavno stigao u Istru te da se nude čak i specijalni SUP satovi joge.

Lust auf Kroatien opisuje i istarsko zaleđe te biciklističke i pješačke rute s atraktivnim kulturnim i gourmet znamenitostima. Rovinj navodi kao savršeno odredište za putnike koji se ne mogu odlučiti između akcijskog odmora i city-breaka, a priča o mističnom gradiću Motovunu i lovu na poznate bijele tartufe u Istri, jednu od najskupljih dostupnih namirnica, zaokružuju specijal.

Specijal je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Istarske županije, a magazin je dostupan u trgovinama te na web shopu www.lust-auf-kroatien.de gdje se mogu pronaći i prethodna izdanja časopisa.


Legends Team Cup: Priceless Epic Experience

Za najljepši prosinac

Istražite Istru uz smart card VIA ISTRA

Istarska vina briljirala u Decanterovom prilogu

Suradnja Turističkih zajednica Istre i Provincije Jeju

Portugalci oduševljeni istarskim vinima i maslinovim uljima

Paralelni vinski masterclass Istre i Portugala

Šampioni hrvatskog turizma 2022

Nova nagrada spotu Good mood / Good food

Prikaži