Top news

Dare to explore: pogledajte i zakoračite u srce Istre

Istra je za putnike namjernike oduvijek bila terra magica, a čarolija njene unutrašnjosti obavijena velom tajne. Smještena nadomak morskih prostranstava Jadrana, u srcu bajkovitog mediteranskog poluotoka, zaklonjena ponosnim istarskim planinama, središnja Istra i danas mami svojim neotkrivenim ljepotama...

Nije zato neobično da je i promotivni film Turističke zajednice središnje Istre Dare to explore (Usudite se istražiti), osvojio čak dvije nagrade na prestižnim festivalima turističkog filma!

Tourism Multimedia Award veliko je priznanje pristiglo s 21. međunarodnog Golden City Gate festivala na kojem je spot osvojio drugo mjesto u kategoriji Regije. Ovaj je festival dio prestižne turističke burze ITB Berlin, što je istovremeno dodatno priznanje video spotu budući da je riječ o vodećem svjetskom sajmu, tim više što se radi i o Njemačkoj - glavnom emitivnom turističkom tržištu Istre.

U Rusiji je film osvojio pobjedu u kategoriji komercijalnog filma na Travel Film International filmskom festivalu.

Dare to explore poziva na upoznavanje zelenog srca Istre kroz oživljavanje legendi i čarobnih bića, ali i susrete sa žiteljima središnje Istre i kušanje vrijednih plodova njihova rada.

Pogledajmo priču...  


Nova marketinška kampanja TZ Istre i Mastercarda

Istrien Magazin: Turistički vodič za ljubitelje Istre

Forbes.com:10 Favourite Restaurants Of 2022

Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Vinistra najavila En primeur u Zagrebu 12. veljače

Merian: Ukusni tartufi, najbolja vina i hoteli s karakterom

Valamar Riviera proslavila 70 godina uspješnog poslovanja

Pronađite inspiraciju za zimske vikende u Istri

Održana dodjela nagrada Zlatna koza - Capra d'oro 2023

Prikaži