ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Dare to explore: pogledajte i zakoračite u srce Istre

Istra je za putnike namjernike oduvijek bila terra magica, a čarolija njene unutrašnjosti obavijena velom tajne. Smještena nadomak morskih prostranstava Jadrana, u srcu bajkovitog mediteranskog poluotoka, zaklonjena ponosnim istarskim planinama, središnja Istra i danas mami svojim neotkrivenim ljepotama...

Nije zato neobično da je i promotivni film Turističke zajednice središnje Istre Dare to explore (Usudite se istražiti), osvojio čak dvije nagrade na prestižnim festivalima turističkog filma!

Tourism Multimedia Award veliko je priznanje pristiglo s 21. međunarodnog Golden City Gate festivala na kojem je spot osvojio drugo mjesto u kategoriji Regije. Ovaj je festival dio prestižne turističke burze ITB Berlin, što je istovremeno dodatno priznanje video spotu budući da je riječ o vodećem svjetskom sajmu, tim više što se radi i o Njemačkoj - glavnom emitivnom turističkom tržištu Istre.

U Rusiji je film osvojio pobjedu u kategoriji komercijalnog filma na Travel Film International filmskom festivalu.

Dare to explore poziva na upoznavanje zelenog srca Istre kroz oživljavanje legendi i čarobnih bića, ali i susrete sa žiteljima središnje Istre i kušanje vrijednih plodova njihova rada.

Pogledajmo priču...  


Istra za savršeni prosinac

Talijanski novinari pripremali istarske delicije

Legends Team Cup: Priceless Epic Experience

Istražite Istru uz smart card VIA ISTRA

Istarska vina briljirala u Decanterovom prilogu

Suradnja Turističkih zajednica Istre i Provincije Jeju

Portugalci oduševljeni istarskim vinima i maslinovim uljima

Paralelni vinski masterclass Istre i Portugala

Šampioni hrvatskog turizma 2022

Prikaži