ISTRA INFO COVID-19 X

Top news

Istra među top 8 mjesta u koje gosti mogu otputovati virtualno dok su u potrazi za medenim mjesecom

San Canzian Village & Hotel iz Krasice kod Buja odabran među TOP 8 mjesta na svijetu u koje gosti mogu otputovati virtualno dok su u potrazi za medenim mjesecom. 

Američki on-line lifestyle magazine Brides www.brides.com svojim je brojnim čitateljima poručio kako je u ovo nesigurno vrijeme, najvažnije naše zdravlje i zdravlje naših najmilijih. A za one parove koji pokušavaju najbolje iskoristiti karantenu, i imaju mnoštvo vremena za sanjarenje o trenutno odgođenom medenom mjesecu ili sljedećem putovanju ispunjenom romantikom, virtualnim letom pokazat će im osam jedinstvenih lokacija.

Među eksluzivnim lokacijama našao se i prestižni San Canzian iz Krasice kod Buja www.san-canzian.hr koji je otvoren prošle sezone, a prepoznatljiv je po tome što odiše autentičnim istarskim ozračjem spajajući tradicionalnu i modernu arhitekturu, a gostu ne samo da pruža individualan pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica, već i jedinstven koncept koji spaja kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj.

villa san canzian buje

"Zatvorite oči. Zamislite se na romantičnom odmoru uz ovaj bazen. Zatim otvorite oči i provjerite odgovara li vaše maštanje ovom virtualnom obilasku San Canzian Village & Hotel, luksuznog hotelskog kompleksa smještenog u srednjovjekovnom istarskom gradiću - istarskoj „Toskani“... tako je Bride opisao odabranu istarsku lokaciju.

Popis 8 TOP lokacija odabranih od strane popularnog američkog magazina Bride kojim čitatelje poziva da ih virtualno posjete u potrazi za medenim mjesecom:
1. San Canzian Village & Hotel, Istria, Croatia
2. The Soggy Dollar, British Virgin Islands
3. The Gant, Aspen, CO
4. Halepuna Waikiki by Halekulani, Honolulu, Hawaii
5. Baoase Luxury Resort, Curaçao
6. Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort, Orlando, FL
7. Cheetah Plains, South Africa
8. The Brando Residences, Tahiti

Inače, Brides je dio izdavačke obitelji Dotdash. Dotdash ima doseg od preko 90 milijuna ljudi svaki mjesec, više od 35% ukupne online populacije u SAD-u. Brides (Lifestyle) časopis  inspirira i savjetuje skoro 4 milijuna korisnika mjesečno s informacijama za čitatelje od  zaruka do medenog mjeseca. Brides  donosi sveobuhvatan pristup svijetu vjenčanja za sve vrste parova, vjenčanja i slavlja. 

» 8 Places to Virtually Travel as You Honeymoon Hunt


Uskrsno razdoblje u Istri obilježeno je tradicionalnim običajima

Mastercard i TZ Istre pokreću zajedničku kampanju u Austriji i Švicarskoj

Istra iz godine u godinu među najboljim maslinarskim regijama svijeta

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Vogue: Move Over, Tuscany! Why Croatia’s Wine Regions …

Novi Istrien Magazin i zanimljive PR aktivnosti

Posebno njemačko izdanje MERIAN Istrien

Istarska vina briljirala u Decanterovom prilogu

Nova hrvatska valuta: euro

Prikaži