Top news

Pokaži turistima pogled u kojem će uživati #EnjoyTheViewFromCroatia

Porec
Pokaži turistima pogled u kojem će uživati kad dođu u Lijepu našu
 

Nakon komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove krećemo korak dalje, budućim posjetiteljima želimo dodatno dati do znanja da su hrvatske ljepote i dalje tu i da će ih jednako lijepe čekati kada ova izazovna situacija bude iza nas. Cilj nove komunikacijske platforme Hrvatske turističke zajednice je potaknuti naše drage goste da, kada za to dođe vrijeme, odluče po prvi puta ili ponovno posjetiti Hrvatsku. Iz tog razloga, voljeli bismo da i vi podržite našu novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) kojom ćemo zajedničkim snagama ljubitelje putovanja podsjećati zašto bi se trebali vratiti ili po prvi puta posjetiti Hrvatsku. Radi se o platformi koja za cilj ima promociju hrvatskog turizma, a svojim sudjelovanjem i vi doprinosite njegovom imidžu i pomažete predstavljati hrvatske ljepote svjetskoj javnosti. Želimo motivirati što veći broj posjetitelja da, kada se za to steknu uvjeti, dođu u Lijepu našu.

U zahtjevnim vremenima, ljudi pamte tko im je pružio ruku, zato je važno pokazati da mislimo na sve dosadašnje i buduće goste, da im prvenstveno želimo da ostanu zdravi, da nam mjeseci odmora bez njih nisu isti te da se nadamo da će jednog dana opet doći u naš grad, na naš otok, u našu kuću, vrt ili uvalu. Pozivamo vas da fotografirate ili snimite pogled prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku koji pamte i zbog kojeg će opet jednog dana doći. Možemo im poslati pogled s terase na kojoj su uživali ili maštaju da će u tom posebnom okruženju opet bezbrižno ispijati kavu. S tom slikom ili kratkim videom, poslat ćemo im djelić atmosfere, uljepšati dan, ali i pokazati da ih Hrvatska nije zaboravila. Neka ni one ne zaborave nju.

Platforma Enjoy the view from Croatia jednostavna je i dostupna svima. Snagu i doseg njene poruke grade pojedinci - akteri hrvatskog turizma i voljeli bismo da i vi budete njen dio. Svaki dionik turizma u Hrvatskoj (iznajmljivač, vlasnik ugostiteljskog objekta, ugostiteljski djelatnik, djelatnik u agenciji, član turističke zajednice, stanovnik turističke destinacije ... Svi ste pozvani!) može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom. Pošaljite nam fotografiju ili kratki video za koje mislite da će najbolje prenijeti ljepotu i gušte zbog kojih gosti dolaze u vaše mjesto:
- na e-mail adresu: enjoytheview@htz.hr ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia
- na vašem Facebook, Instagram i Twitter profilu podijelite vašu sliku ili profil uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia

*Ako iza vaše fotografije stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis. I za kraj, pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u tekstu napišite #EnjoyTheViewFromCroatia i dodajte po želji neku privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!)

» Opširnije


Rezervirajte nedjelju 28. svibnja za posjet istarskim vinarijama

Biciklistička ponuda Istre na sajmu E-Bike Days Münich 2023

U Istri započelo vinsko ocjenjivanje Concours Mondial de Bruxelles

Vinski ambasadori Concours Mondial de Bruxellesa oduševljeni Istrom

Mastercard i TZ Istre pokreću zajedničku kampanju u Austriji i Švicarskoj

Istra ecoxperience: sve eko iz Istre

Poreč Riviera: 5 besplatnih MTB tura

Istra iz godine u godinu među najboljim maslinarskim regijama svijeta

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Prikaži