ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Poseban prilog o Hrvatskoj u ruskoj Rossiyskaya Gazeti

U jednim od najutjecajnijih i vodećih ruskih novina Rossiyskaya Gazeta objavljen je specijalni prilog o hrvatskim turističkim proizvodima i destinacijama Croatia Tourism Special. Prilog u tiskanom izdanju distribuiran je u više od 70.000 primjeraka u Moskvi i St. Petersburgu, ali je i trajno objavljen u pdf formatu na portalu ovog dnevnika koji broji preko 40,3 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

Cijelo izdanje dobit će i dodatnu promociju putem posebno kreiranog mini web portala Croatia Special.

U posebnom prilogu se, između ostalog, navode uvjeti ulaska u Hrvatsku i trenutne mjere, predstavljeni su projekt Safe Stay in Croatia, turistički proizvodi, kao i ponuda hrvatskih destinacija među kojima i Istra.

https://rg.ru/2021/06/15/v-istrii-smeshalis-kultury-centralnoj-evropy-i-sredizemnomoria.html

Hrvatska je jedna od rijetkih ljetnih destinacija koja je otvorena za ruske turiste, a specijal Croatia Tourism će, kao dio cjelokupne marketinške kampanje na ruskom emitivnom tržištu koja je upravo krenula, vrlo pozitivno utjecati na prepoznatljivost Hrvatske kao sigurne i poželjne turističke destinacije za ruske turiste, ali i za ruski turistički sektor.

Sve objave bit će popraćene i na društvenim mrežama ovog ruskog medija koje broje oko milijun pratitelja, a prilog se distribuira i prema vodećim ruskim turoperatorima i turističkim agencijama.

Napomenimo još da je od 10. lipnja na tržištu Rusije Hrvatska stavljena na listu epidemiološki sigurnih zemalja te je tako označena kao sigurna destinacija za putovanja ruskih turista.

Ruski nacionalni prijevoznik Aeroflot od početka lipnja do kraja rujna svakodnevnim će letovima povezivati Moskvu s Pulom. U najavi su i letovi kompanije S7 iz Moskve za Pulu.

[30/06/2021]


Svjetski dan turizma u Istri

Važna obavijest: Promet u Istri 08/10/22

Čestitamo Svjetski dan turizma

Johann Lafer u kolovozu boravio u Istri

Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Forbes o Istri: Prekrasna i ukusna

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards

Poreč Riviera: 5 besplatnih MTB tura

Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Prikaži