ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Roam from Home: Istra u sklopu virtualne kampanje Travelzooa

Unatoč izazovnom vremenu u kojem se nalazimo Travelzoo, globalna platforma za putovanja, je u sklopu svoje #RoamfromHome kampanje, 2. travnja promovirao Hrvatsku i njene regije, između kojih i Istru. Virtualna kampanja putem fotografija i videa provodila se putem digitalnih kanala globalne medijske platforme za putovanja, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Vjerujemo kako je kampanja koja se provodila putem digitalnih kanala Travelzooa, s više milijuna pratitelja u svijetu imala pozitivan učinak na poticanje interesa i želje za putovanjem u našu prelijepu zemlju, kad to bude moguće - i da će Hrvatska te Istra i dalje biti 'top ofmind' kad je o putovanjima riječ.

Travelzoo je globalna medijska kompanija koja broji 28 milijuna članova u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i 25 ureda diljem cijelog svijeta. Radi se o platformi za putovanja na kojoj brojni putnici traže inspiraciju, ideje i ponude za putovanja.

Kampanju je bilo moguće pratiti, iz udobnosti svog doma te uživati u ljepotama Hrvatske i njenih regija, uključujući Istru, na službenim kanalima Turističke zajednice Istarske županije:
» Facebook: Visit Istria
» Instagram: Visit Istria
» Twitter: Visit Istria

Digitalni kanali Travelzooa na kojima se prikazivala kampanja:
» Instagram: Travelzoo
» Facebook: Travelzoo
» Twitter: Travelzoo
» Pinterest: Travelzoo
» YouTube: Travelzoo


Novi ATP spektakl u Areni: Legends Team Cup

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Wine Day 29/05/22

Uspješnica 2. Istra Weddings Meet Upa

Održana svečana promocija vodiča Flos Olei

Un paradis pour hédonistes

The Telegraph: 15 Top Foodie Breaks

Barron's Penta: Epikurejske avanture

Rekordan Svijet malvazija

Prikaži