Sport i outdoor

Vodič za sve koji se žele izgubiti, ali beskrajno uživati

U Istri ćete više užitaka pronaći ako slijedite intuiciju, nego ako planski birate svoja iskustva. Izgubite se u Istri!

panoramaIstru je najbolje istraživati bez vodiča i plana. Hvata li vas panika od pomisli na takvo putovanje? Razumijemo vas, današnje suludo vrijeme jednostavno nam ne da da se opustimo i - izgubimo. Naši mobiteli uvijek znaju gdje smo, a TripAdvisor i informativni punktovi puni su savjeta o svemu što ne bismo smjeli propustiti.

Čini se da nam i na odmoru nitko zapravo ne dopušta da se odmorimo.

Neotkrivena istarska blaga
Pozivamo vas da se u Istri pokušate doista odmoriti. Odbacite planove i izgubite se. Krenite iz mjesta u kojem ste odsjeli, odaberite put prema intuiciji i putujte njime otvorena srca i izoštrenih osjetila. Kad-tad ćete pronaći neko skriveno istarsko blago.

Istra je kao stvorena za hedonističko gubljenje po vinogradima, maslinicima i romantičnim gradićima.
Otkrijte mjesta na kojima je najbolje ugasiti mobitel i uživati u spokoju.

Prošećite prirodom, otkrijte neku staru ruševinu, a zatim otvorite dušu svojim suputnicima u tradicionalnoj konobi koju ste usput pronašli. Tamo iskušajte vino koje do sada niste probali, a zatim zamolite domaćina da vas uputi do vinara čije ste vino kušali.

Vinar će vas upoznati sa svim svojim sortama, a kući ćete se vratiti s nekoliko vrhunskih butelja.

zalazak
Od zore do sumraka

Dočekajte suton na najromantičnijem mjestu, a navečer se odmorite. Otiđite u krevet prije ponoći jer vas sutra čeka još jedan naporan dan u kojem se morate - izgubiti.

Gubljenje nije toliko lako kao što se čini jer nas naša ljudska priroda uvijek tjera k poznatom, ali vi ćete odoljeti zovu predvidljivosti. Svaki put ćete pronaći nešto novo u Istri pa će gubljenje postati vaš ritual.

Vratite nam se opet. Jedva čekamo da se ponovo izgubite i pronađete nove užitke!

Prikaži