Zdravlje i ljepota

Top 5 ideja za detoks u Istri

Vjerujemo da nakon blagdanskih gozbi svima odgovara odmor koji obnavlja duh i tijelo, stoga smo pripremili pet ideja zbog kojih ćete se uvijek vraćati u Istru na jedinstveni detoks inspiriran našim poluotokom.

novigrad zalazakŠetnjom uz more do detoksa uma i tijela
Vjerujemo da naše Jadransko more ima ljekovita svojstva, zbog čega će svaka šetnja uz more biti velikodušna za vaš um i tijelo. Istra je okružena morem kao i šetnicama koje će postati vaš put do prave detoksikacije nakon blagdana.

Detoks ide kroz želudac
Nakon teške blagdanske hrane, vrijeme je za ona laganija jela. A takva ćete jela pronaći i u Istri! U mnogim restoranima u Istri možete degustirati riblje specijalitete, a naš prijedlog su srdele - sitna, morska riba bogata bjelančevinama i omega-3 kiselinama. Vjerujemo da će vas iznenaditi koliko jednostavna hrana poput srdela može imati pozitivne učinke na vas.

Učka
Popnite se na najvišu točku Istre
Najveća planina na području Istre je Učka, a njezin najviši vrh je Vojak na kojem je izgrađena kula. Također, ta točka pružit će vam predivan pogled na specifičan krajolik Istre.
Nakon što osvojite najviše točku Istre, vjerujemo da ćete biti ponosni na sebe i istovremeno napunjeni energijom za sve izazove pred vama.

sunrise
Meditirajte na zeleno - plavom poluotoku
Prepustite se blagodatima meditacije upravo u Istri! Vjerujemo da će bezbroj vidikovaca u Istri na vaše mentalno zdravlje utjecati pozitivno. Meditacijom ćete smanjiti stres i postati kreativniji, što dokazuje da su prirodne ljepote pravi lijek za vas. Možda odlučite i ugasiti svoj smartphone.

Pravo vrijeme za detoks u Istri
Ako želite uživati u Istri, a ne znate u kojem razdoblju posjetiti naš poluotok, naš prijedlog je zimski odmor. Na vašem putovanju shvatit ćete da mnogo turista tek treba otkriti Istru u tom razdoblju, zato budite prvi koji ćete to učiniti. Detoks bez ljetnih gužvi je zagarantiran.

Prikaži