ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Dare To Explore Outdoor

Premijera novog spota Turističke zajednice Središnje Istre koja predstavlja outdoor ponudu ovog područja održana je u zanimljivom ambijentu Tinjana, podno stare ladonje.

Dare To Explore Outdoor jedinstveni je poziv u središte Istarskog poluotoka koji otkriva da ova destinacija uistinu nudi doživljaje za sve generacije, U idealnom spoju ljepota netaknute prirode i bogate kulturne baštine, poštujući načela sporog, zelenog i zdravog turizma, središnji dio Istre neotkriveni je dragulj za sve ljubitelje aktivnosti pod „otvorenim nebom“.

Dinamičan spot ističe glavne adute outdoor ponude Središnje Istre, dočaravajući široki spektar zanimljivih sadržaja na otvorenom i sportskih aktivnosti - od biciklizma, pješačenja i trčanja, sportskog penjanja, ribolova i jahanja pa do adrenalinskih avantura.

Produkcija filma predstavlja nastavak uspješne suradnje Turističke zajednice i studija Level 52 čiji je prvi uradak Dare to Explore ovjenčan nagradama europskih i svjetskih festivala. Zlato u New Yorku i Hamburgu te drugo mjesto na prestižnom berlinskom turističkom sajmu samo je dio priznanja koja su okrunila promotivni video.

S ciljem da, kao i uvijek, naprave nešto drugačije, novi je film začinjen glazbom koja spaja etno i elektronsku glazbu. Pogledajmo…

 

 [12/07/2021]


Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Ususret finalnoj večeri Legends Team Cupa

Spektakularni finale umaškog ATP turnira

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Obavezne mjere štednje vode

Glamurozna strana Istre

Plaže iskonskih užitaka

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Prikaži