ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Warner Bros. u Istri snimao First Dates Hotel

U rujnu prošle godine, kada se iz dana u dan smanjivao broj gostiju u Istri, a granice polako zatvarale, dok smo zabrinuto promatrali novonastale okolnosti, Warner Bros. je na širem području Bujštine gotovo mjesec dana snimao specijalnu emisiju First dates hotel, odnosno Hotel prvih susreta.

Već niz godina iznimno popularan format reality TV-a generira situacije kroz neke zadane okolnosti, dnevno prenoseći dogodovštine sudionika, poznatih ili nepoznatih osoba koji također postaju poznati.

First Dates Hotel romantična je verzija jednog takvog reality showa u kojem žene i muškarci iz cijele Njemačke, samci, imaju priliku upoznati se, družiti u opuštenoj blagdanskoj atmosferi, a u najboljem slučaju - i zaljubiti se.

Uz moto da "ljubav prolazi kroz želudac" mogu organizirati blind date, spoj na slijepo, pa ukoliko tijekom romantične večere među njima zaiskri, njihov boravak u First Dates Hotelu može biti  produžen. Sljedećeg dana imaju priliku za bolje upoznavanje na drugom spoju kako bi otkrili koliko se zapravo dobro slažu, a prilika je uz, nezaboravn odmor u Istri, puno - uz razgovor kraj bazena, koktel u hotelskom baru, šetnju prekrasanim krajolikom... No, ako ipak otkriju da se ne slažu savršeno s odabranim partnerom, postoji mogućnost za drugu priliku.

Poznati chef Roland Trettl koji je vodio restoran Ikarus - Hangar 7 u Salzburgu ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice, šarmantni je domaćin i drugoj sezoni showa - on u Istri dočekuje karizmatične samce u okruženju iz snova.

Turistička zajednica Istarske županije ovom je popularnom projektu pružila logističku i savjetodavnu potporu: od odabira najboljih lokacija za snimanje do stručnjaka koji su surađivali na projektu i izbora velikog broja statista. Iz turističke perspektive gledano, realty show prestižne producentske kuće ponudio je još jedan atraktivan i uspješan vid promocije destinacije.

Warner Bros. je producirao šest epizoda za njemačku televiziju VOX. Emitiranje sezone snimljene u Istri započelo je 8. veljače i može se pratiti ponedjeljkom u 20:15 sati.

» Top 5 istarskih zalazaka sunca


Stiglo nam je najljepše doba godine

Za najljepši prosinac

Talijanski novinari pripremali istarske delicije

Legends Team Cup: Priceless Epic Experience

Istražite Istru uz smart card VIA ISTRA

Istarska vina briljirala u Decanterovom prilogu

Suradnja Turističkih zajednica Istre i Provincije Jeju

Portugalci oduševljeni istarskim vinima i maslinovim uljima

Paralelni vinski masterclass Istre i Portugala

Prikaži