Top news

Warner Bros. u Istri snimao First Dates Hotel

U rujnu prošle godine, kada se iz dana u dan smanjivao broj gostiju u Istri, a granice polako zatvarale, dok smo zabrinuto promatrali novonastale okolnosti, Warner Bros. je na širem području Bujštine gotovo mjesec dana snimao specijalnu emisiju First dates hotel, odnosno Hotel prvih susreta.

Već niz godina iznimno popularan format reality TV-a generira situacije kroz neke zadane okolnosti, dnevno prenoseći dogodovštine sudionika, poznatih ili nepoznatih osoba koji također postaju poznati.

First Dates Hotel romantična je verzija jednog takvog reality showa u kojem žene i muškarci iz cijele Njemačke, samci, imaju priliku upoznati se, družiti u opuštenoj blagdanskoj atmosferi, a u najboljem slučaju - i zaljubiti se.

Uz moto da "ljubav prolazi kroz želudac" mogu organizirati blind date, spoj na slijepo, pa ukoliko tijekom romantične večere među njima zaiskri, njihov boravak u First Dates Hotelu može biti  produžen. Sljedećeg dana imaju priliku za bolje upoznavanje na drugom spoju kako bi otkrili koliko se zapravo dobro slažu, a prilika je uz, nezaboravn odmor u Istri, puno - uz razgovor kraj bazena, koktel u hotelskom baru, šetnju prekrasanim krajolikom... No, ako ipak otkriju da se ne slažu savršeno s odabranim partnerom, postoji mogućnost za drugu priliku.

Poznati chef Roland Trettl koji je vodio restoran Ikarus - Hangar 7 u Salzburgu ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice, šarmantni je domaćin i drugoj sezoni showa - on u Istri dočekuje karizmatične samce u okruženju iz snova.

Turistička zajednica Istarske županije ovom je popularnom projektu pružila logističku i savjetodavnu potporu: od odabira najboljih lokacija za snimanje do stručnjaka koji su surađivali na projektu i izbora velikog broja statista. Iz turističke perspektive gledano, realty show prestižne producentske kuće ponudio je još jedan atraktivan i uspješan vid promocije destinacije.

Warner Bros. je producirao šest epizoda za njemačku televiziju VOX. Emitiranje sezone snimljene u Istri započelo je 8. veljače i može se pratiti ponedjeljkom u 20:15 sati.

» Top 5 istarskih zalazaka sunca


Čestitamo Svjetski dan turizma

The Times odabrao najbolje jesenske gourmet itinerare

Prijavite projekte i osobe za nagradu Zlatna koza

Golf Adriatic u ekskluzivnoj golferskoj eliti: PGA National

U povodu Dana turizma otvorena vrata brojnih atrakcija

Važna obavijest: Promet u Istri 07/10/23

Iskusite autentičnu Istru: Booking platforma To Do in Istria

Uključite i svoju ponudu u ovogodišnji Dan turizma

Savez Alpe-Jadran objavio poziv za sufinanciranje projekata

Prikaži