Top news

The Times: Best things to do

Britanski The Times objavio je veliku reportažu novinara Jamesa Stewarta koji je opisao raznovrsnost Hrvatske kroz odabir 21 aktivnosti u 21 destinaciji širom zemlje. Stewart je u tekstu istaknuo bogatstvo hrvatske kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomiju, prirodne ljepote te luksuznu ponudu za koju smatra da je dostojna očekivanjima i najzahtjevnijih posjetitelja.

Čitateljima preporučuje unutrašnjost Istre kao idealnu gourmet destinaciju upućujući i na posjet gradićima na brežuljcima, dok pulsku Arenu izdvaja kao ultimativnu pozornicu na kojoj će poželjeti odigrati ulogu Gladijatora.

Grad Pulu koji živi sa svojim antičkim znamenitostima uspoređuje s Rimom, no pritom naglašava i nešto što Rim nema! Uvale koje oduzimaju dah ... No, pogledajte i sami lijepo napisane retke koje nam je uputio Timesov novinar!

»» Best things to do in Croatia: Blissful beaches on the Adriatic,
national parks and ancient Roman cities - is there anything Croatia can’t do?

Da su Britanci vrlo zainteresirani za putovanja može se zaključiti i po velikom broju medijskih objava i emisija u ovoj godini koje su posvećene turističkim temama, a Hrvatska je među popularnijim destinacijama koje se često spominju u britanskom medijskom prostoru. Timesova izdanja iznimno su popularna među Britancima s dosegom od oko 16 milijuna online posjetitelja kvartalno.

 

[17/03/2022]


Der Feinschmecker: Istra nudi najljepšu od svih trijada

Advent u Istri: pregršt smijeha i zabave za velike i male

Pronađite inspiraciju za zimske vikende u Istri

Istra glavni partner na Hrvatskom danu u Amsterdamu

Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Pohvale mladim vinarima u novom izdanju Alpe Adria Magazina

U milanskom Mudecu novinarima predstavljena gourmet Istra

Najbolji chefovi vode stručne radionice za profesionalce u Istri

The Times odabrao najbolje jesenske gourmet itinerare

Prikaži