ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

The Times: Best things to do

Britanski The Times objavio je veliku reportažu novinara Jamesa Stewarta koji je opisao raznovrsnost Hrvatske kroz odabir 21 aktivnosti u 21 destinaciji širom zemlje. Stewart je u tekstu istaknuo bogatstvo hrvatske kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomiju, prirodne ljepote te luksuznu ponudu za koju smatra da je dostojna očekivanjima i najzahtjevnijih posjetitelja.

Čitateljima preporučuje unutrašnjost Istre kao idealnu gourmet destinaciju upućujući i na posjet gradićima na brežuljcima, dok pulsku Arenu izdvaja kao ultimativnu pozornicu na kojoj će poželjeti odigrati ulogu Gladijatora.

Grad Pulu koji živi sa svojim antičkim znamenitostima uspoređuje s Rimom, no pritom naglašava i nešto što Rim nema! Uvale koje oduzimaju dah ... No, pogledajte i sami lijepo napisane retke koje nam je uputio Timesov novinar!

»» Best things to do in Croatia: Blissful beaches on the Adriatic,
national parks and ancient Roman cities - is there anything Croatia can’t do?

Da su Britanci vrlo zainteresirani za putovanja u ovoj godini može se zaključiti i po velikom broju medijskih objava i emisija koje su posvećene turističkim temama, a Hrvatska je među popularnijim destinacijama koje se često spominju u britanskom medijskom prostoru. Timesova izdanja iznimno su popularna među Britancima s dosegom od oko 16 milijuna online posjetitelja kvartalno.

 


Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Ususret finalnoj večeri Legends Team Cupa

Spektakularni finale umaškog ATP turnira

Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Obavezne mjere štednje vode

Glamurozna strana Istre

Plaže iskonskih užitaka

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Prikaži